A legjobb esküvői fotós létezik – legalábbis a mi szemszögünkből

Az érdekképviselet éves bálján találkoztunk össze azzal a párral, akik ajánlása alapján eljutottunk Szoboszlai Krisztihez. Nem mondom, hogy ez az év csúcs rendezvénye, de hogy most ebben az évben megérte mégis elmenni rá, az már bizonyos. Éljen az érdekképviselet! Na jó, de a lényegre visszatérve, a legjobb esküvői fotós személyét kerestük és azt hiszem, hogy a magunk olvasatában talán meg is találtuk.

Bár talán egy kicsit erős dolog azt mondani egy művészeti tevékenység kapcsán, hogy legjobb, hiszen ez azért erősen szubjektív. De az minden kétséget kizár, hogy a képek alapján profi. Ha nem hiszitek, nézzétek meg magatok a weboldalán, a szoboszlaikriszti.hu-n. Nekem lenyűgözőek voltak a weben lévő fotók, mert pont ilyen helyszíneket néztem ki én is magunknak és ilyen beállításokat.

Leszögezném, hogy még csak egyeztettük az időpontot és korábbi közös tapasztalatunk nincs, de amit az ismerős pár mesélt róla illetve az eddigi tapasztalataink bizonyossá teszik, hogy a legjobbat választottuk számunka. A legjobb esküvői fotós márpedig létezhet mindenkinek, csak jó előre tisztázni, hogy kinek mi épp a fontos egy fotós munkáját illetően.

A jegyes fotózás egy annyira meghitt és gyönyörű alkalom lehet, ha az a személy, aki fotósként bekerül ebbe az esküvő előtti emelkedett, várakozó és remélhetőleg nagyon szerelmes légkörbe, kellően könnyű ember tud lenni. Mármint hogy könnyed legyen a vele való együttlét, a személye legyen kedves és laza, de ugyanakkor határozott. Krisztitől pontosan ezt a profizmust várjuk a többiek elmondásai alapján, ami azért különösen fontos nekünk, mert mindketten kicsit szégyellősek vagyunk a kamerák előtt.

Mielőtt felkerestük volna személyesen, a szoboszlaikriszti.hu-n tudtunk tájékozódni a csomagajánlatokról, azoknak tartalmáról és költségéről. Ahogyan itt volt és van az a rengeteg referencia is, ami nagyon is szimpatikussá teszi az ő munkáját, látószögét és személyét. Árai pedig teljesen korrektek a szolgáltatáshoz mérten, ami egyébként nem minden fotósról mondható el, főleg Budapest környékén. Szóval többszörösen is arról győződtem és győződtünk meg, hogyha őt választjuk, akkor a lehető legjobb döntést hozzuk.

Már nagyon várom a nagy napunkat, hogy azt követően is megírhassam nektek, hogy milyen volt a legjobb esküvői fotós akció közben. Addig pedig nézegessétek csak a fotókat a szoboszlaikriszti.hu-n, hátha egyszer felbukkannak közöttük a mi fényképeink is.