A rágómaki akció mentett meg egy béna ajándéktól

Lassan már beletörődöm, hogy én vagyok a család fekete báránya. A szüleim mindig nagy családdal képzeltek el engem. Sok-sok gyerkőccel, egy csodás feleséggel, pár kutyával egy nagy családi házban.

Ehelyett itt állok 40 évesen az Energiafogyasztók érdekképviseletének oszlopos tagjaként, nulla gyerekkel, nulla kutyával, nulla családi házzal és csodás feleség nélkül. Félre értés ne essék, ez nem panaszkodás, hiszen egész jól megvagyok így is. Nem azért nincsenek meg ezek a dolgok mert nem szeretném, csupán még nem találtam meg az igazit.

Szerencsére a húgom mindenben kárpótolja a szüleinket. Tulajdonképpen az előbb felsoroltak közül mindent kipipálhat magának. Vagyis a sok-sok gyereket nem, hiszen még csak nemrég érkezett meg az első gyerkőc. Most töltötte a hatodik hónapját, így a húgomék egy kisebb családi összejövetelt szerveztek.

Hatalmas dilemmában voltam azt illetően, hogy mégis milyen ajándékot vihetnék a kisbabának. Mivel sem gyerekem, sem kisgyerekes tapasztalatom sincs, így csak is a keresőre tudtam hagyatkozni. Kidobott azonban egy szalagcímet, ami valamilyen rágómaki akcióról szólt.

Halvány elképzelésem sem volt arról, hogy mégis mi az a rágómaki, de végül az oldalra kattintottam. A rágómaki akció az imaginebaby.hu oldalon volt, ami egy kisgyermekeknek való termékeket forgalmazó oldal.

Egyből az akciós rágómakikhoz mentem és találtam egy nagyon visszafogott púderrózsaszín darabot. Amennyire jót nevettem rajta első körben, olyan aranyossá vált a dolog a szememben.

A leíráshoz futottam, hogy megtudjam még is mit kell várni egy ilyen eszköztől. Azt írták, hogy ez a rágómaki a gyermekek fogzási időszakában jelent nagy segítséget. Három hónapos kortól ajánlott egészen hároméves korig. Puha és kíméletes anyaggal és kialakítással rendelkezik és amellett, hogy a fájdalom csillapításában segít az íny masszírozásával a kisgyerekek motorikus képességeit is javítja. Továbbá remek módszer a különböző fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő készítmények beadására. Elég, ha a szülő bekeni a rágómakit a fájdalomcsillapító géllel, majd óvatosan segít a kisdednek belemasszírozni a fájdalom helyénél a rágóka segítségével.

A rágóka BPA mentes anyagokból készült és nagyon könnyen tisztítható. Akár mosogatógépbe is berakhatod, vagy sterilizáló géppel is lehetséges a fertőtlenítése.

Nem találkoztam még soha ilyen mütyürrel, de nagyon pozitív dolgokat írtak róla. Úgy gondoltam ez egy remek ajándék lehet a hat hónapos kislánynak, így nem késlekedtem és meg is rendeltem.

Láttam, hogy van lehetőség az oldalon ajándékutalvány rendelésére is, így még egy olyat is hozzáadtam a kosárhoz. Azzal majd a húgomék azt tudnak venni, amire igazán szükségük van és, ha nem is jön be a rágómaki – amit teljességgel kétlek – tudok valamennyi örömet okozni.

A weboldal tetszett, hiszen nagyon könnyen kezelhető volt és jól átlátható. A szállítással és a fizetéssel kapcsolatban is minden információ részletesen le volt írva. Több fizetési mód is a rendelkezésemre állt, valamint a szállítási opciók is sokfélék voltak. Akár még személyesen is elmehettem volna a termékért. Én azonban az online fizetést és a csomagautomatába való szállítást választottam, hiszen számomra ez bizonyult a legkényelmesebbnek.

A családi ünneplés nagyon jól sikerült, a kisbaba pedig iszonyatosan örült a rágókának. Kézhez kapta és szabályosan el sem lehetett tőle venni. Kicsit el is érzékenyültem, hiszen jó volt látni, hogy ekkora örömet tudok okozni egy ilyen aprósággal. Lehet, hogy sem férj, sem apa, sem kutya vagy nagy ház tulajdonos sem vagyok, de az már biztos, hogy a király nagybácsi címet elnyertem.