A túlfogyasztás káros, és egészségtelen

Nagyban és kicsiben is próbálunk környezettudatosabbakká válni a párommal. Olyan dolgokat vásárolni, melyek gyártása a zöld szemlélet kitűzése mellett, a tapasztalatok szerint már bizonyított is ilyen téren, valamint itthon is kevesebb energiát, kevesebb vizet használunk.

A saját ökológiai lábnyomunk csökkentésén is dolgozunk tehát, no meg a rezsiszámlánk lefaragásán, ami szintén nem csak a mi pénztárcánknak jó. Előbbire a https://herbiovit.hu oldal lett a kedvenc megoldásunk. Utóbbihoz pedig szakember segítségét kértünk – energiaügyi szakemberét. Jó sok megoldási javaslatot kaptunk tőle fűtéskorszerűsítésre, szigetelésre, de persze, egyik sem hozott olyan gyors eredményeket, mint a https://herbiovit.hu oldalról való rendelés. Olyan dolgok rendelése, amiket eddig máshonnan szereztünk be, csak eddig nem figyeltünk a GMO-mentességre mondjuk, és egyéb dolgokra. Például a vegán összetevőkre még, ami mostanra szintén fontos lett nekünk.

Ez a shop tehát, többek között vegán, gyógynövényes natúrkozmetikumok gyűjtőhelye. Persze akad termékük, ami nem 100%-ban vegán, de mindenféle céllal javaslom a felkeresésüket összességében (étrend- és táplálékkiegészítők, kozmetikumok, vitaminok beszerzése), mert az alapcél az jó, amit megjelöltek, és számunkra is vonzó. Szeretem a követhetőséget náluk. Hogy garanciát vállalnak az állításaikra (pénzvisszatérítésit is), hogy elolvasható náluk minden, a rendelés pedig megy, mint a karikacsapás.

Van blogjuk is, tehát az elméleti szemléletváltást éppen elkezdőknek az olvasnivalók miatt is szoktak javasolni a meglátogatásukat. Egyszer mindenképp megéri szétnézni: https://herbiovit.hu. Persze, trükkös vagyok, sejtem, hogy az első látogatás után gyakran visszatértek majd ide. Velem is így volt. 😉 De én így is teszek a környezetünkért. Nem csak úgy, hogy minden fogmosás közben elzárom a vizet, és sötétedés előtt ritkán kapcsolok villanyt! Csináljuk ezeket együtt!