A tüntetésen éreztem, hogy valamit kezdeni kell a lábammal

A lakóházban ahol élünk egyszer csak azt vettük észre, hogy a villanyszámlánk teljesen indokolatlan módon jelentősen megemelkedett.

Az volt ebben az igazán különös, hogy ez a házban lévő többi lakásra is igaz volt.

Egyértelmű volt, hogy itt valami nagyon nem stimmel, ezért én és a többi lakó egy érdekképviselthez fordultunk.

Ők segítettek nekünk kideríteni azt, hogy itt a szolgáltató hibázott, azonban az nem volt hajlandó elismerni.

Az érdekképviselet javaslatára szerveztünk egy tüntetést az épületük elé, ahol jó sokan megjelentünk. Azon a napon elég sokat kellett állnom, de sokkal jobban fájt a lábam, mint az indokolt lett volna.

Eddig is tudtam, hogy visszértágulat van a lábamban, de mostanra tudatosult bennem, hogy ezzel most már igazán kezdenem kell valamit.

Így történt, hogy felkerestem a Kelemed Plasztika honlapját. Ez az intézmény abszolút profinak számít az ilyen jellegű kezelések elvégzésében is.

Egy online jelentkezést követően nem sokkal már mehettem is hozzájuk egy konzultációra Budapesten. Az orvos, akivel beszéltem, nagyon kedvesen fogadott engem, és megnyugtatott, hogy egészen biztos sikerül megoldást találni a problémámra.

A kivizsgálás során sikerült felmérni a helyzetet, és a műtétnek a menete is kezdett körvonalazódni. A doktor úr igyekezett engem is bevonni ebbe, amennyire csak az lehetséges.

Egy ilyen műtétet több módon is el lehet végezni, ami elsősorban attól függ, hogy mennyire van előrehaladott állapotban a visszértágulat.

Az én esetemben komplett műtétre volt szükség.

Azt meg kell említenem, hogy a műtétet oly módon végezte el az orvos rajtam, hogy annak alig voltak látható jelei.  Gyakorlatilag nem is sebekről kell itt beszélni, hanem egészen apró vágásokról, amik egy idő után teljesen láthatatlanná válnak.

A visszértágulatot megszüntető beavatkozásom tökéletesre sikerült. A lábamban lévő fájdalom teljesen megszűnt mostanára. Olyan érzés, mintha egy teljesen új életem lenne. Már nem érzem azt, hogy megterhelő lenne a számomra akár egy egyszerű séta is.

Ez a plasztikai intézet egy ideális választás azoknak, akiknek ilyen gondjaik vannak.