Az autószervizt is meg kell néha látogatni

Az egyik barátom az Energiafogyasztók érdekképviseletében tag. Korábban sosem hallottam róluk, így meglepett amikor megtudtam, hogy ilyen is létezik.

A mindennapokban én is figyelek az energia fogyasztásomra, ezzel is egy kicsit próbálom védeni a bolygót, illetve az áramszámlámnak is kedvezek ezzel egy kicsit. Mindent próbálok mértékkel fogyasztani, és csak annyit, amennyi feltétlen szükséges, mert nem szeretek pocsékolni. Legyen az áram, étel, víz vagy akár az autó. Mindegyiknél figyelek a mértékletességre. Az autómat is akkor használom, amikor hosszabb távra megyek, például munkába vagy amikor nagy bevásárlást tartok. Hogyha leugrok a közértbe, vagy csak néhány utcányira megyek valahová, akkor szeretek sétálni, mert ezáltal egy kis friss levegőt is tudok szívni. Viszont a minap elromlott az autóm, és nem tudtam mi baja lehet. Ez az első autóm és még sosem kellett szervizbe vinnem, így tanácstalan voltam azzal kapcsolatban, hogy hová is vihetném. Az internethez fordultam segítségért, hátha találok valami jó és viszonylag közeli autó szervízt. Sok oldalt végig néztem, és végül sikerült is egy megfelelő szervizt találnom.

autó szervíz

A Méta autószerviz volt az egyetlen olyan weboldal, ami után úgy éreztem, hogy itt valóban hozzáértők kezébe adom az autómat. A honlapjuk nagyon átlátható, minden fontos információt tartalmaz és úgy van megfogalmazva, hogy egy laikus ember is mindent megértsen. Ha egy olyan ember téved a weboldalra, aki nem járatos az autókkal kapcsolatos fogalmakkal, nevekkel, akkor sem lesz gondban, hiszen minden szöveg érthetően és hétköznapi nyelven van megfogalmazva.

Számos szolgáltatás elérhető náluk, így bármi legyen is a gond, nagy valószínűséggel meg fogják tudni oldani azt. Néhány szolgáltatás, amit vállalnak: általános autó átvizsgálás ás állapotfelmérés, autó villamosság szerviz, futómű beállítás és javítás, gumicsere és szervizelés, kuplung csere/javítás/szerviz, vezérlés csere és szervizelés. Mint látható, majdnem mindenre kiterjednek a szolgáltatásaik.

A szolgáltatásokhoz pedig egy rövid leírás is tartozik. Általános tudnivalók, a szervizelés és tennivalók menete, sőt még arról is írnak, hogy az adott hibát miről lehet felismerni. Ez számomra nagy segítség volt, hiszen nem tudtam mi lehet a pontos baja az autómnak. A leírásoknak köszönhetően viszont már volt egy erős tippem, hogy mi lehet.

Ha pedig valaki többet szeretne még ennél is, és nagyon érdeklik az autók és az autós cikkek, akkor a Méta autószerviz blogja is a rendelkezésére áll. Itt rengetek hasznos és érdekes cikket lehet olvasni. Ez egy nagyszerű dolog szerintem. Így még jobban látszik az, hogy mennyire elhivatottak, és hogy valóban értenek is ahhoz, amit csinálnak.

A honlapon az árak is fel vannak tüntetve, így nem árulnak zsákba macskát, az ügyfél már előre tud kalkulálni a szerelés költségével. És ahogy én néztem, szerintem reális áron dolgoznak.

A Méta autószerviz egyébként egy márkafüggetlen szerviz, Budapest 19. kerültében. Amikor én ezt megláttam, nagyon megörültem neki. Ugyan még nem voltam autó szervízben, viszont az már most tetszett, hogy csupán az autóm márkája miatt nem fognak nekem nemet mondani. A 19. kerület pedig elég könnyen megközelíthető a számomra, így ez sem okozott problémát nekem.

Miután mindent elolvastam és mindenről tájékozódtam amiről csak tudtam nem maradt más hátra, mint hogy időpontot foglaljak. Már este volt, így telefonálni nem lett volna érdemes, hiszen kis esélyt lett volna rá, hogy felveszik. De szerencsére a honlapon is van erre lehetőség. Ezzel csak még jobban megerősíti a honlapjuk minőségét, és azt is mutatja, hogy haladnak a korral. Ebből én már egyből arra is következtettem, hogy akkor valószínűleg a szakmájukban is ilyenek lehetnek. Folyamatosan fejlesztik a tudásukat, hogy a legjobbat tudják nyújtani az ügyfeleiknek.

Neki is fogtam az időpont foglalásnak. Nagyon könnyen és probléma mentesen meg tudtam csinálni. Már alig vártam, hogy végre újra a régi lehessen az én kis autóm. Bíztam benne, hogy amit a weboldaluk alapján láttam a szervizről, az a valóságban is megállja majd a helyét.

Ha éppen autó szervíz után nézel Te is és kíváncsi lennél rájuk, akkor Méta autószerviz néven könnyen megtalálhatóak. Nézz utánuk bátran te is. Hátha a segítségedre lehetnek Neked.