Az energiafogyasztás néha sokat számít

Ha belegondolok a mindennapi életem során elég sok energiát használok. Ha csak a munkámra gondolok, akkor már az elég sok áramhasználattal jár. Hiszen gépen dolgozok egész nap. Ez pedig nem kevés áramfogyasztás a részemről. A nyári időszak beköszöntével ugyan a villanyt kevesebbet kell felkapcsolni, így ez egy kicsit csökkentheti az elhasznált energiát.

Az interneten keresgélve találtam rá az Eco team csapatára. Ha gyorsan van szükséges energetikai tanúsítványra, akkor őket érdemes felkeresni. Akár 12-24 órán belül már meg is kapod a tanúsítványt, így nem kel napokat, heteket várnod arra, hogy elkészüljön. Az oldalon még az árak is pontosan fel vannak tüntetve, még meglepetés sem érhet.

Hogyan készül el az energetikai tanúsítvány, mi ennek a menete?

Az első és legfontosabb lépés, hogy telefonon felhívod őket vagy az oldalukon található űrlapot kitöltöd. Ez után telefonon felveszik veled a kapcsolatot és minden fontos információt megbeszéltek még azt is, hogy a szakember mely időpontban tud házhoz menni. A megbeszélt időpontban meg is fog jelenni a szakember és elvégzi a szükséges méréseket. Ezt követően az irodában a méréseknek megfelelően elkészítik az energia tanúsítványt és másnap a futár ki is viszi neked.

Ezt a viszonylag hosszú folyamatot pedig az Eco team rövid időn belül teljesíti neked.

Most már, ha energia tanúsítvány a téma én mindig felhozom az Eco team-et, hiszen nekem csak jó tapasztalataim vannak velük.
Ha neked is szükséged lenne egy energetikai tanúsítványra egy pályázathoz vagy ingatlan eladáshoz, akkor keresd őket bátran. Az ország bármely területére kimennek, így lakj bárhol is az országban, őket nyugodtan hívhatod.