Az érdekképviselet női tagjai a táska akciókat is szeretik

Bár nagyon szeretem a munkámat – félreértés ne essék -, de azért be kell, hogy valljam, hogy az energiafogyasztók érdekképviselete nem mindig a legkönnyebb feladat. A munka sok stresszel, intéznivalók tömkelegével jár. Szerencsére egy nagyon jó kis csapat tagja lehetek, ez pedig minden egyes nap – még a nehezebbeken is – hálával tölt el.

Mindenképpen hiszek abban, hogy egy jó közösség mindenen át tud segíteni, főleg, ha igazi bajtársias, baráti viszony alakul ki, mint a mi csapatunkban. Így nem csak a megújuló energiaforrásokról és a munkánk kihívásairól szeretünk csacsogni egymás közt, hanem minden egyébről is. Két legkedvesebb kolléganőmmel ugyanaz a kedvenc webshopunk – ez az Anna táska webshop, ahol gyakori a női táska akció, de az árak alapvetően is barátiak. Mindenkinek, aki szereti a trendi kiegészítőket, ajánlom, hogy látogassa meg a webáruházat és nézzen szét a szebbnél szebb termékek között! Én leginkább a klasszikus vonal híve vagyok – számos olyan időtálló, letisztult darabot találhatunk náluk, ami sokáig lehet az öltözékünk éke. Legyen szó válltáskáról vagy kézitáskáról, a legkülönfélébb árnyalatokban, textúrákkal és fazonokban láthatjuk a felkínált opciókat. Az oldal bal felén található szűrő segítségével nem (férfi, női vagy uniszex darab), táska típus és szín szerint van lehetőség arra, hogy a termékek között válogassunk. A női táska akció akár 30-33% kedvezményt is jelenthet most, így mindenképpen érdemes rákeresni, de nem ritka az 5-10-15%-os árengedmény sem.

Mi már többször rendeltünk az oldalról, és mindig nagyon meg voltunk elégedve a kapott termékkel. Eddig csak táskákat szereztünk be, de kinéztem már egy pénztárcát is magamnak, a férjemnek pedig egy oldaltáskát és egy övet. Ha a vásárlás eléri a 15 000 Ft-ot, úgy ingyenes (akár házhoz rendelünk, akár Pick Pack Pontba), így érdemes ennek tudatában összeállítani a kosarunkat. A szállítás maximum néhány napot vesz igénybe, vásárlásaink után pedig pontokat tudunk gyűjteni, ami későbbi kedvezményt jelent számunkra.

Ha női táska akció, csakis az annataska.hu!