Egy photobox bérlése az érdekképviseleti partira is jó ötlet

Az energiafogyasztók érdekképviselete fontos tevékenységet végez annak érdekében, hogy a működési területünkön lehetőleg senki ne kerüljön kellemetlen helyzetbe vagy nagy bajba energiafogyasztással kapcsolatos visszaélések miatt. A munka természetesen egy érdekképviselet esetében is csapatban a legjobb. Ezért folyamatosan figyelünk arra, hogy csapatként is fejlődjünk. Csapatépítő tréningeket tartunk. Igyekszünk jobban ismerni egymást, hogy ne csak egymás mellett dolgozó kollégák legyünk, hanem egy nagy és összetartó család. És természetesen összejöveteleket, ünnepségeket is tartunk, hiszen az ünneplés, a közös öröm fontos eleme egy csapatnak. A legközelebbi összejövetelünk a szokásos éves nyárnyitó buli lesz. Mint az érdekképviselet egyik vezetője, szeretnék valami igazén ötletes ajándékkal előrukkolni, hiszen van mit ünnepelnünk. Az egyik barátnőm azt ajánlotta, hogy ha kreatív ötletet keresek, akkor nézzek körül a selfiegep.hu weboldalon, ahonnan bérelhető photobox budapest környékén.

Eddig nem is tudtam, hogy mi az a photobox

Mivel a barátnőmnek jó ötletei szoktak lenni, rákerestem a weboldalra. Bár őszintén bevallom, hogy fogalmam sem volt róla, hogy mi az a photobox. A selfiegep.hu weboldaláról azonban hamar tudtam tájékozódni.

photobox budapest

Itt megtudtam, hogy a photobox tulajdonképpen egy könnyen kezelhető, kis helyet foglaló fotóautomata, amely bármilyen rendezvényt képes feldobni és örök emlékké változtatni. Az eszköz segítségével ugyanis az adott rendezvény résztvevői könnyen készíthetnek magukról egyéni és csoportos képeket is. A gép digitális formában is tárolja a kész fotókat, de emellett azonnal ki is nyomtatja őket. Így a résztvevők egy abszolút egyéni és nagyon kreatív ajándékkal távozhatnak.

A fotósarok nem csak egy szelfigépből áll

A selfiegep.hu egy olyan csapat, akiktől bérelhető photobox budapest egész területén és a főváros környékén is. Az általuk kínált fotósarok-szolgáltatásban nem csak egy fotók készítésére és azonnali nyomtatására képes szelfigépet kapunk. Hanem olyan poénos kellékeket is, amelyek garantáltan még nagyszerűbb élménnyé változtatják majd a fotózkodást.

A szelfiegépes fotósarok tehát mindent tartalmaz, ami a nagyszerű szórakozáshoz kell. És hatalmas előnye, hogy ennek ellenére sem kell felállításához nagyobb hely, mint egy 3 x 3 négyzetméteres sarok. Ebben ugyanis minden szükséges eszköz és kellék elfér.

A selfiegep.hu szolgáltatásában minden (is) benne van

A selfiegep.hu az általuk kínált szolgáltatással elsőrangú szórakozást garantál. A fotósarok bérlésére 4, 6 és 8 órás intervallumokra van lehetőségünk. A cég viszont tudja vállalni azt is, hogy ha a helyszínen úgy érezzük, készülnének még jó fényképek, akkor azonnal meghosszabbíthatjuk a bérlés idejét.

A szolgáltatás részét képezi az is, hogy a csapat munkatársai már egy órával a megbeszélt kezdő időpont előtt a helyszínre érkeznek, hogy mindent üzembe tudjanak helyezni. Egy kollégájuk pedig végig a helyszínen marad, hogy a szórakozásnak semmi sem szabhasson gátat.

A szelfiegépes fotók természetesen már attól teljesen egyediek, hogy a rendezvény résztvevői szerepelnek rajtuk. A selfiegep.hu csapata azonban el tudja intézni, hogy más egyedi infók is szerepeljenek a képeken. Előzetes egyeztetés alapján meg tudják oldani ugyanis azt, hogy a képek keretére dátum, név vagy egyéb infó kerüljön.

A selfiegep.hu-nak hála bárki alaposan megismerheti, hogy pontosan miért is olyan jó ötlet egy photobox. Én egyértelműen azonnal beleszerettem az ötletbe. El is kezdem intézni, hogy lehessen ilyen az érdekképviseletünk nyári összejövetelén.