Ha magunknak a legjobbat kívánjuk, a vevőinknek is azt kell adnunk!

Vízfogyasztás és energiafogyasztás – alapvető dolgok. Annyira alapvetőek, hogy ezekben aztán nem kötünk kompromisszumot, és rosszul vesszük, ha rászednek minket, vagy ha nem a legjobbat kapjuk. Kevés dolgon húzzák fel magukat annyira az emberek – jogosan és érthetően -, mintha valamelyik közmű szolgáltató nem bánik velük korrektül. Régión belül ezek jobbára monopolhelyzetben lévő szolgáltatók. Egy helyről, egy szolgáltatótól vételezhetjük általában az áramot, a gázt, és nem szabad eltűrni, ha a szolgáltató visszaél ezzel a helyzettel. Ez alapvetően fontos, ezért pótolhatatlan olykor az érdekképviseleti szervezetek munkája.

Sokat gondolkodom mostanában, mi minden lehet még ennyire alapvető, mint ezek. Gyakran mérgelődöm azon, ha egy intézmény nem biztosítja a lehetőséget mellékhelyiség használatára mondjuk – hisz a nyilvános vécék hiánya is pont így bosszant -, de van egy kevésbé alapvető elvárás, ami márpedig – szerintem – szintén el kéne terjedjen. Ez utóbbi azért jutott eszembe, mert valaki épp szerencsére jó példát szolgáltatott ebben. És így jutottam el az rdealer.hu oldalára is. Az egyik ismerősöm az üzletében ugyanis lehetővé tette a korlátlan ivóvízfogyasztást – amíg a vevők csak várakoznak az ügyintézőre. Sőt, mivel arrafelé nem épp a legjobb minőségű a víz, ezért még víztisztító berendezésbe is beruháztak (itt jön képbe az rdealer.hu). Kérdeztem is, hogy ilyesmi hogyan jutott eredetileg az eszébe? Azt mesélte, hogy a testvére éttermet üzemeltet és ők is, ott az étteremben, mindenben az Rdealer – Gastro & Ice Dealer nevű kereskedőt választják, amiben csak lehet.

Szűrőpatront és minden ilyesmit be lehet szerezni erről az oldalról. Apróságokat, noha ez egy olyan kereskedő, ami sok szakmának a csúcsát célozza meg az általuk forgalmazott termékekkel. Több szakmának is, valóban. Miután utána olvastam a mibenlétüknek, megértettem, mitől olyan vonzók az éttermek és hasonlók számára. Így találtam rájuk: Dealer – Gastro & Ice Dealer

Írnak arról, hogy víztisztításban a legjobb márka például a Best Water Technology (BWT), amely gyártótól az említett, vízminőséget garantáló dolgokat lehet kézhez kapni. Kínálatukban szerepelnek az öblítő szelepes szűrőfejek, és LCD kijelzős aquameterek, többek között. Ilyen dolgokat nem hoz akárki Magyarországon forgalomba, csak az Rdealerhez hasonló profi társaságok. És a blogjukon sok egyéb okosságra is rálel a kíváncsi érdeklődő. Nem csak a BWT-ről olvashat, hanem mindenféle márkáról még.

De mitől lesz egy ilyen kereskedőből “top-kereskedő”? Mi alapján mondhatjuk, szerintem, hogy ők azok, akikhez egy étterem, vagy bármi hasonló, teljes körű felszerelésének szándékával fordulni érdemes? Nos, az Rdealer – Dealer – Gastro & Ice Dealer több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A történetük világosan megmutatja, mennyire tudatosan, és következetesen építették fel, előre meghatározott tervek alapján, hogy hová szeretnének eljutni. Kiismerik magukat ebben a világban azért is, mert nemzetközi kiállítások gyakori vendégei, és mindig figyelnek az aktuális trendekre. Azokkal beszélnek, onnan szerzik az információkat, ahonnan a legalaposabb felkészültség garantálható, és elég megnézni a webshopjuk választékának szélességét, és mindenre kiterjedő voltát.

A húsiparból is érdemes őket keresni, de még több dolgot árulnak a vendéglátó szektor nagyon különböző típusú egységei részére. Ugyanakkor biztosítják a csomagolástechnikát, hűtő-fagyasztó gépeket és egyebeket is, a sütők mellett például. Lenyűgöző, kattintsatok ti is a fentebbi linkre, és ajánljátok őket, ha van valakitek a vendéglátásban, akinek szüksége lehet bármire.