Kikapcsolták az áramot, mégis megvilágosodtam

Szerintem nem kell megmagyarázni azt az érzést, amikor a munka után már csak arra vágysz, hogy befeküdj az ágyba, és a kedvenc sorozatodat nézed, miközben szép lassan elszenderülsz.

A mai napon pontosan ez volt a tervem, csak az a baj, hogy nem számítottam arra, hogy kikapcsolják az áramot a lakásomban. Kiderült, hogy a főbérlő megcsúszott a múlt havi villanyszámla befizetésével. Rögtön felhívtam az érdekképviseletet, hogy csináljanak valamit, hiszen nem az én hibámból történt a baj. Míg ők intézkedtek, addig gondoltam belevetem magam egyéb teendőimbe, és felhívtam az egyik legjobb barátnőmet.

Nyilván a legrosszabb pillanatban telefonáltam, mivel valamilyen Roll-up készítés – Reklámeszközök | Color Nyomda dologban volt benne. Hevesen elkezdett magyarázni arról, hogy a szalonja elé egy saját roll-upot szeretne, és éppen a Color Nyomda weboldalát böngészi.

Elmondása szerint ezek a reklámeszközök már annyira modernek, hogy a kialakított alumínium házuknak köszönhetően könnyen kicserélhető benne a prezentációs anyag, így a környezetet is kíméljük vele.

A roll-upokkal szinte mindenhol találkozhatunk. Kis területet foglalnak el, egyfajta mobil plakátként tekinthetünk rájuk. Közkedvelt darabok a marketing és a sales világában.

Az említett cég ötféle méretben is el tudja készíteni, arról nem is beszélve, hogy nyomata lehet film, laminált film és silverback film. Anyaga készülhet szürke hátú PP filmből, backlit filmből, illetve backlit bannerből.

Egy jó roll-up informatív, könnyen átad üzenetet, látványos grafikai mintával rendelkezik, illetve egy erősebb anyagú változat az erősebb behatásokkal szemben ellenálló.

A Color Nyomda nagyon sok termékkel foglalkozik. Nem is csoda, hiszen legalább harmincéves tapasztalattal rendelkezik a cég, illetve kiváló szakemberekkel dolgozik együtt. Referenciák terén sem lehet rájuk panasz.

Fő céljuk, hogy megvalósítsák az ügyfelek kérését rövid nyomtatási határidőn belül. Fordulhatnak hozzájuk magánszemélyek, intézmények, cégek, vállalatok. Kiváló minőséggel és kedvező árakkal várják az ügyfeleket.

Egy külön kapcsolati menüpont alatt megismerhetjük azokat a személyeket, akiktől ajánlatot tudunk kérni, illetve az elérhetőségeiket is feltüntetik. A budaörsi telephely mellett még két üzemmel rendelkezik a Color Nyomda. Az egyik Nyíregyházán, a másik Törökbálinton található.

Ha valaki elakadna a kérésének leadásában, akkor az említett elérhetőségek mellett egy leadási segédlet is megtalálható a weboldalon. Tanácsot adnak a képek, illusztrációk terén, de betűkészletet is javasolnak. A kész nyomdai fájlokat e-mail címen is elküldhetjük, vagy személyesen előre egyeztetett időpontban benyújthatjuk USB-n, vagy külső merevlemezen.

Ahogyan azt említettem, a termékkínálat igen bőséges. Vannak alaptermékek, mint például a névjegykártya, nyomdai termékek (pl. wobbler), reklámeszközök (ide tartozik a roll-up), illetve a speciális termékek.

Ajánlatot is kérhetünk egy egyszerű űrlap kitöltésének segítségével. A géppark bemutatására pedig nem is tudtam mit mondani, csak füttyenteni egyet.

A barátnőm még a méret kiválasztásán gondolkozott. Vacillált a legkisebb (85×200) és a legnagyobb (200×200) között. Igazából bármelyiket is választja, ugyanolyan minőségi termék lesz, amely mindenhol megállja a helyét.

Míg vártam az áramra, szinte minden információm megvolt ahhoz, hogy legközelebb én is szóba tudjam hozni a Roll-up készítés – Reklámeszközök | Color Nyomda témát.