Már egyedi pólója is lett az energiafogyasztók érdekképviseletének

Talán még sosem meséltem el, hogyan is lettem tagja az energiafogyasztók érdekképviseletének, pedig nagyon érdekes egy történet. Pár éve történt ugyanis, hogy beköltöztünk a barátnőmmel az új lakásunkba, amit béreltünk. A nagy boldogság után viszont az első számla nagyon meglepett minket, hatalmas összeg volt ugyanis rajta. De hát mi biztosan nem fogyasztottunk ennyit, pláne, hogy még csak három hete sem vagyunk itt! – gondoltuk. Kiderült, hogy valószínűleg az előttünk itt lakók számláját akarták velünk kifizettetni, és amikor már sehogy sem tudtuk megmagyarázni a szituációt, én az energiafogyasztók érdekképviseletéhez fordultam, akiknél aztán egy jó közösségbe is csöppentem.

Az érdekképviselet viszont újabbban szeretett volna egy egyenpólót, aminek feladatával engem bíztak meg. Így találtam a Lolmarkt oldalára, akik már több, mint 10 éve működnek, és nagyon megbízható, minőségi cégnek tűnnek már csak a honlap alapján is.

Eleinte azon agyaltam, hogy rendelek egy adag jópofa, egyenpólót, valami egyenmintával. Körbe is néztem hát, mit lehet a lolmarkt.hu-n találni. Van itt minden: poénos pólók, pólók legénybúcsúra vagy leánybúcsúra, páros pólók, anyás pólók vagy éppen apás pólók. A kedvencem mondjuk az volt, hogy külön kategóriák a piás pólók és a traktoros pólók is.

Neki is vágtam a keresésnek a lolmarkt.hu linken a poén kategóriában, hátha látok majd valami közös vicces pólót, aminek mindenki örülne. Találtam is pár nagyon jópofát, egynél meg is néztem, hogy működik a vásárlás. Először is nagyon örültem, hogy ötféle színben is elérhető volt az adott póló, és ötféle méretből is lehet válogatni. Azt is írja a Lolmarkt webshopja, hogy van-e éppen az adott póló raktáron, és hogy mikorra várható a szállítás. Ha lejjebb görgetsz, akkor pedig véleményeket is találhatsz az adott pólóról, illetve van egy mérettáblázat, ami ábraszerűen írja le a pólóméreteket, ez nekem is nagy segítség, aki sokszor fogok ki egyébként rossz méretet.

De még azt is megtaláltam, hogyan érdemes mosni (milyen hőfokon), és hogy miként lehet a mintás pólót vasalni. Ezek az információk szerintem nagyon hasznosak lehetnek, hiszen minden póló más.

Lent még körbenéztem a kapcsolódó termékek között is, ahol bizony találtam még egy-két nagyon vicces feliratú felsőt, de nem voltam benne biztos, hogy mindenki ugyanolyan típusú humort kedvel a csapatból. Ekkor ugrott be egy ötlet: mi van, ha teljesen egyedi pólót csináltatunk az energiafogyasztók képviseletének? A lolmarkt.hu oldalát megnézve ugyanis erre is láttam lehetőséget.

Az egyedi póló menüpont alatt megnéztem a részleteket, és van lehetőség saját, egyedi mintát is nyomtatni a pólóra, sőt, a minta megtervezésében és a betűtípus kiválasztásában is segítenek a Lolmarkt munkatársai. A végső ár sok mindentől függ, a színektől, mintától, nyomatok számától, de a pólók darabszámától is. Viszont az ügyfélszolgálaton lehet árajánlatot kérni, amihez meg van adva az elérhetőség a lolmarkt.hu-n.

Úgyhogy gondoltam egyet, kinéztem a neten egy olyan mintát, ami szerintem jól szimbolizálja az energiafogyasztók képviseletét, és megírtam a további kérdéseimet az ügyfélszolgálatnak. Ők egészen hamar válaszoltak is, kifejtve minden fontosabb részletet a megrendelésről, és egy egész jó árat is ajánlottak a pólókért.

Rákérdeztem a többieknél a képviseletben, hogy jó lesz-e így mindenkinek, és mivel rábólintottak, meg is rendeltem a pólókat, pontosan 44 darab pólót. Ahogy olvastam a nagyobb mennyiségű (vagyis 20 db feletti) rendelésnél a pólókat transzfer- vagy szitanyomással készítik el, esetleg digitálisan kerülnek nyomtatásra. Nem tudtam, ezek pontosan mit jelentenek, de izgultam, hogy biztosan jó minőségű, méretben is megfelelő pólókat rendeltem-e.

Amikor megérkeztek a rendelések, viszont már rögtön megnyugodtam, valóban minőségi pamutpólót kaptunk, amiket mindenki szívesen vett fel magára. A lolmarkt.hu honlapon gyorsaságot és minőséget kínál a cég, amit utólag én abszolút igazolni tudok, nagyon jó tapasztalataim voltak velük. A csapat is nagyon lelkes volt, végre van az energiafogyasztók érdekképviseletének is saját pólója, ami egyben a másokért való összetartásunk jelképe is lett azóta.

Na de ezt még meg kell említenem: persze beleestem abba a csapdába, hogy még hetekig fel-feltévedtem a Lolmarkt honlapjára, a lolmarkt.hu-ra, és folyamatosan nézegettem, mi található meg még náluk. Ekkor fedeztem fel, hogy kapucnis pulcsik is kaphatók, amiből most amúgy is kerestem, viszont ilyen árban biztos, hogy nem tudok egyedit találni magamnak. Úgyhogy tervezem, hogy még visszatérek a Lolmarkt-ra venni valamit magamnak. De ez már egy másik történet…