Nem azért veszek gyertya alapanyagot, hogy csökkentsem a fogyasztást

Az elmúlt hónapokban elég nagy felhajtás alakult ki az energiaárak körül, hiszen rettenetes mértékben növekedtek, ami rengeteg család számára aggasztó jövőt vázolt fel. Nem véletlen, hogy az energiafogyasztók érdekképviseleténél is rengeteget foglalkoztak vele, és igyekeztek a lehető leghatékonyabb megoldásokat javasolni a helyzet megoldására.

Természetesen hozzánk is eljutottak – az egyébként nagyon hasznos – tanácsok, és nyilván mi is agyaltunk, miképp oldjuk majd meg a helyzetet.
Szerencsére, így utólag már kijelenthetem, hogy az energiaárak változása nem hozott sok változást az életünkbe, de a mai napig eszünkben van a dolog. A férjem például a múltkor is poénkodott, hogy a frissen érkező gyertya alapanyag is biztosan azért kell, hogy ne kerüljünk bajba, ha egyszer nem tudnánk kifizetni a villanyszámlát.

Szerencsére nem emiatt kellett a gyertya alapanyag, hanem a hobbimhoz – bízom benne, hogy ezt ő is tudja.
Manapság már nem azokat az időket éljük, ahol az elektromos árammal történő világítás helyettesíthető lenne gyertyákkal, én mégis beleszerettem a gyertyakészítés minden mozzanatába.

No persze ehhez nem csak a lelkesedésem kellett, hanem sok-sok minőségi gyertya alapanyag is, amit a Pipere Porta oldaláról rendeltem. Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de én tényleg akkor szerettem bele igazán ebbe a tevékenységbe, amikor erről a weblapról rendeltem a hozzávalókat, ugyanis gagyi alapanyagokból lehetetlen szép dolgokat csinálni, és így már az élmény is odavész.

Mióta a Pipere Portáról rendelem a gyertya alapanyagot, azóta a minőség sosem kérdés. A webshopban rengeteg (1000 közeli) terméket találhatunk, de így sem kell megijedni, hiszen nem fogsz elkavarodni a nagy választékban a remek kialakításnak hála.

A termékek átlátható rendszerezésben vannak feltöltve a shopba, és még az egyes kategóriákon belül is alkategóriák segítik a tájékozódást.
Ha nincs kedved/időd végigböngészni a kategóriákat, akkor sincs baj, ugyanis van keresősáv, ahová beírhatod konkrétan azt a dolgot, amit keresel.

Mivel rengeteg termék van a Pipere Portán, arra számítanod kell, hogy az egyes kategóriákon belül is sok-sok darabot fogsz találni például illóolajokból, gyertya- vagy szappanalapanyagból. Itt a további eligazodást a részletes termékleírások segítik, amik hidd el, tűpontosak!

Én már számtalanszor rendeltem tőlük, és tényleg nincs jobb weboldal szerintem. Nem csak a termékválaszték csodás, hanem a megrendelés folyamata is könnyű: ha egyszer beregisztrálsz, még az adatok bepötyögését is megspórolod magadnak a jövőben!

Amit különösen kedvelek a lehetőségek közül, az a csomagpontos kiszállítás. Ez még mindig hiányzik a legtöbb webáruház opciói közül, pedig szerintem egyre több embernek lehet hasznos. Én mindig ezt választom, ugyanis szerintem egy rohanós, “állandóan jövök-megyek” típusú életet sokkal könnyebb összeegyeztetni egy csomagpontos átvétellel, mint azzal, hogy üljek otthon és várjam a futárt.
Persze kinek a pap, kinek a papné – ezzel tisztában vagyok én is, mindenesetre örülök, hogy mindenki találhat a Pipere Portán számára megfelelő szállítási módot.

A csomagom eddig mindig időben érkezett, és természetesen a tartalma is sértetlen volt. Az innen rendelt gyertya alapanyagokkal könnyű dolgozni, csodálatos színezőanyagok érhetők el hozzá, továbbá illatosítani is lehet a gyertyákat.
Nekem ezek az illatanyagok a kedvenceim, ugyanis még olyanokat is találni itt a klasszikus “illóolajos illatokon” kívül, melyek ismert és népszerű parfümök illatára hajaznak. Én ezt kipróbáltam, és isteni a végeredmény!

Mióta ismerem a Pipere Porta oldalát, minden feltétel adott ahhoz, hogy hódoljak a gyertyakészítős szenvedélyemnek. Itthonra folyamatosan készítem a gyertyákat, és gyakran kapnak a barátnőim is belőle.
Elgondolkoztam rajta, hogy akár árulhatnám is őket, nem? Elvégre hátha más is fel akar készülni azokra az időkre, amikor nem tud majd villanyszámlát fizetni. 🙂

gyertya alapanyag