Örömteli és veszélyes is lehet, ha nincs konkurencia

Van az úgy, hogy egy cég, egy gyártó, egy szolgáltató magának vívja ki a nagyszerű szolgáltatásával, hogy ne legyen konkurenciája. Az energiafogyasztás olyan természetű dolog, hogy azzal kell számoljunk: túl sok alternatívája nem lesz a szolgáltatónak, akitől ilyesmit vételezhetünk. Ennek piaci sajátosságok az okai, egy régióban ritkán van akkora fogyasztói tömeg, hogy többen is elférjenek ott, mint szolgáltatók, aminek megvan a maga veszélye. Ezért kell a fogyasztói érdekképviselet. Mert a szolgáltatásnak nem nagyon van tényleg alternatívája. Fel sem fogja a köz, mekkora veszélynek teszi ki magát, ha nem szervezi meg saját, hatékony érdekképviseletét.

Az nagyon is ideális eset, amikor egy termék vagy szolgáltatás azért kerül monopolhelyzetbe, mert senki sem tudja utánozni abban, amit csinál. Ebben az esetben viszont én mindig örülök, mert ezt a szintet nem lehet akárhogy, csak valóban komoly munkával elérni.

Szerencsére tudok mondani ilyen példákat is: Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr. Ez a termék, többek között valóban ilyen. Úgy jutottam el hozzá, hogy egy ismerősöm a megereszkedésnek indult szemráncos arcbőr-problémájával már az orvosokat járta, de még ők is azt mondták neki, ha komoly változást akar elérni, az ő esetében inkább csak a plasztika segíthet reálisan. Mástól ne várjon csodát. A “Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr”-től ő azonban mégis megkapta a csodát. Az utánozhatatlan eredményt, amiben még a tájékozatlanabb orvosai sem hittek addig. Ezért érdemes hinni a szakértelemben. Mert ha az célba ér, akkor valami új, és egyedülálló születik.

Ráadásul a másik problémája sem súlyosbodott közben, az InstanTENSE Plus emelő hatású szérum használatának következtében ugyanis nem kell lemondania a hidratálásról sem. Nem is szeretett volna, és hát tényleg mindenre gondoltak, akik ezt a terméket kitalálták. Ez ugyanis nem egy átlagos ránctalanító krém, hanem hidratál is, elsődleges hatása mellett. Direkt figyeltek erre a szérumot megalkotó szakemberek (nyilván más is a hidratálás miatt aggódott), ezért egy ezt szolgáló összetevőt is a részévé tettek a “csodának”, ami nem más, mint a nátrium-hialuronát. Gyors eredmény tehát, amit várhat a használó és még az egészséges működés sem kerül semmilyen módon veszélybe, mert a hidratálás tényleg nagyon fontos.

Azt kell összességében tudni a Laumar InstanTENSE Plusról, hogy tényleg percek alatt simább és feszesebb bőrt varázsolhatunk vele az arcunkra – már én is kísérletezek vele, igaz, még nem olyan rég, de már elsőre is működött. Rövid a “kezelés” folyamata, reggeli arcmosás, szárazra törlés alaposan, és csak 10-15 perc onnantól. Leírás és minden ilyesmi már a weboldalon is elérhető a használata mikéntjéről, de nem is pocsékolnám rá a szót, annyira egyszerű. Azt írják, tartós használattal még látványosabb eredmény érhető majd el idővel, amit nem kétlek, az ismerősömet látva, és szérum akkor is kitart két hónapig körülbelül, ha minden nap használunk belőle. Így lőtték be a mennyiséget, de az árához mérten ez végképp említésre méltó, pláne hogy én egyelőre minden nap azért nem használom, mert annyira nem igénylem ezt a fajta, semmihez sem hasonlítható szépülési módszert, mint kicsit korosabb kedves ismerősöm, akit folyamatosan emlegetek. Neki ez egy öröklött dolog is valamennyire, de szintén kiemelik a hivatalos oldal leírásai közt, hogy ezzel is jól el kell bánjon a termékük. Természetes öregedés, vagy eleve előnytelen arcbőr-tulajdonságok, mindenre megoldás a Laumar InstanTENSE Plus!