Porszívó kicsiknek és nagyoknak alacsony fogyasztással

Egy háztartási gép kapcsán feltétlenül az az elsődleges, ami a felhasználó eszébe jut, hogy jó, jó, de mennyit fogyaszt. Leginkább azért, mert ezeknek a gépeknek alapvetően nem jelentős a fogyasztásuk és nem fog meglátszani a villanyszámlán, hogy én most épp hetente egyszer, vagy kéthetente egyszer porszívózok össze. Azonban az már nagyon is meg tud látszani, hogyha én nem egy egyszerű vidéki kisfogyasztó vagyok, akinek egy 85 m2-es családi házat kell hetente egyszer kitakarítani, hanem mondjuk egy panzió tulajdonos vagyok, akinek akár napi rendszerességgel is ki kell takarítania a szálláson. A https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/porszivo oldalán azonban csupa olyan gép van a kicsiknek és nagyoknak egyaránt, amelyeknek a fogyasztásával kicsi eséllyel lehet probléma.

A Greenway Kft., akiről most szó van ebben a körben egy olyan cég, ahonnan mindenféle szuper gépeket lehet bérelni, meg egyébként szervizelik is őket szükség esetén. A szuper gépek alatt leginkább tisztító gépekre gondolok, olyan berendezésekre, amelyek akár nagy teljesítménnyel, ipari méretekben is képesek ellátni a tisztítási feladatokat. Így például vannak az oldalukon porszívók, kárpittisztítók és egytárcsás tisztító gépek is, amelyeket rendszerint a nagyobb cégek, gyárak, hotelek, vagy bárki más is igénybe vehet.

Ismeretlen lehet ez a terület éppen ezért egy kisebb háztartás számára, hiszen ott leginkább megvesznek egy porszívót és azt használják, amíg el nem romlik. Azonban a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/porszivo oldalról bérelhető termékekkel az a helyzet, hogy sokkal jobb minőségű szűrők vannak bennük, mint egy átlagos háztartási gépben. Nem véletlen, hiszen a hotelekben, vagy akár az egészségügyi intézményekben sokkal szigorúbbak az előírások, mint egy egyszerű háztartásban. Ezt talán az érti meg igazán, aki például porallergiás, vagy valamilyen állatszőrrel gyűlik meg a baja.

A greenwaykft.hu-ról bérelhető gépek Taski márkájú eszközök, legalábbis ami a porszívókat illeti, mindenképpen. Jelenleg háromféle gép közül választhat az, aki úgy dönt, hogy tőlük szeretne ilyen eszközt bérelni. Ez a három típus pedig egy “Jet” szériás álló porszívó, a régi motorosok kedvéért ez a “tili-toli” jellegű porszívó. Van egy hagyományos kinézető, gégecsöves megoldás, amely az “Aero” széria egyik terméke, valamint van egy nagy teljesítményű eszköz is, amely az “Aero BP” névre hallgat.

Ha például az első, Jet típusú gépet veszem górcső alá, akkor azt lehet róla elmondani – természetesen a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/porszivo oldal segítségével -, hogy ez egy állítható fogantyúval rendelkező, hengerkefés porszívó, aminek dupla motorja van, éppen ezért nagyon komoly szívóerővel bír, így rendkívül hatékony módon tudja tisztítani az aktuális felületeket. Rendkívül erős szerkezet, amellyel igazán hatékonyan lehet dolgozni, miközben a szűrőinek köszönhetőn képes jobb levegő minőséget biztosítani a kitakarított helyiségben, azzal együtt, hogy könnyű és könnyen is mozgatható, szállítható. Ez nagyon fontos, hiszen a legtöbb esetben ezeket a gépeket is nők használják, így kellemetlen volna, hogyha olyan nehéz lenne, amit egy átlagos nő nem bír el.

De ezzel az erővel megnézhetjük a hagyományos, háztartási porszívó formájú Aero 8/15 gépet is, aminek talán az egyik legnagyobb előnye, hogy alacsony zajkibocsátás mellett üzemeltethető és működik rajta egy eco funkció is. A csendességét az úgynevezett suttogó technológiának köszönheti, amivel valóban csendben lehet használni. Mindeközben viszont egyáltalán nem kell kisebb teljesítménnyel számolni, ugyanúgy nagy szívóerővel bír, mint a korábban említett társa. Számos tartozék választható hozzá, így minden terepen képes a lehető legjobb hatásfokkal tisztítani.

Végül, de nem utolsó sorban az utolsó a bérelhető porszívók között az Aero BP hátra vehető porszívó, amely egy érdekes kategória – a háztartásokban talán nem is igazán ismeretes. Kicsi súlya miatt könnyű, miközben a teljesítménye igen nagy tud lenni. A kompakt kivitel miatt, valamint a hátra vehető kialakításnak köszönhetően ez a gép a liftek, lépcsők, bejáratok takarítására igazán alkalmas választás.

Válassza bármelyiket is a megrendelő a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/porszivo oldaláról, az biztos, hogy nagy teljesítmény mellett magas minőséget, nagy szívóerőt, tisztább tereket és természetesen alacsony fogyasztási értékeket fog kapni cserébe.