Prémium minőségű keresőoptimalizálás csakis Neked!

Nem csak a nagy cégeknek lehet profi weboldala és ehhez tartozó kezelési mechanizmusai. Nem csak a nagyok lehetnek profik, és ezt a Keresőben Első csapata be is bizonyította számomra. Az ígéretük: Prémium minőségű keresőoptimalizálás csakis Neked a saját témádban! És mivel nekünk szükségünk volt egy ilyen szolgáltatásra, nem is haboztunk utánanézni a dolognak, és felvenni velük a kapcsolatot. Eleinte csak remélni tudtuk, hogy tényleg betartják, amit ígérnek, de a végére már teljesen egyértelmű volt, hogy amit várunk, annak a sokszorosát fogjuk visszakapni.

Hogyan indult a történet?

Érdekképviseleti cégként azért nincs nagy népszerűségünk akármennyire segít az embereknek az, amit csinálunk. Valamiért úgy csapódik le az embereknek, hogy ha már hozzánk kell fordulnia, ott nagy a baj, és minket inkább nagy ívben elkerülnének. Holott kis problémák esetén is tudunk segíteni. Mindezt persze én is meg tudom érteni, valahol viszont szerettük volna kicsit népszerűsíteni magunkat és a tevékenységünket, ezért is indítottunk hadjáratot az interneten, és kezdtük el felkutatni a cégeket, akik a segítségünkre lehetnek.

Ne tudjátok meg, hány minősíthetetlenül viselkedő céget találtunk, de ahogy a Keresőben Első a szemünk elé került, már az oldalak alcímei is kifejezetten megtetszettek nekünk. Nem véletlen, hogy a Prémium minőségű keresőoptimalizálás csakis Neked a saját témádban! mondat kifejezetten hamar meggyőzött bennünket arról, hogy kikre van szükségünk.

Nyilvánvalóan nekünk is van konkurenciánk, és leginkább erre szerettünk volna koncentrálni az ügyfelek tájékoztatásán és elérésén túl, illetve leginkább azzal együtt. Pont ezért a linképítést választottuk a széles szolgáltatáskínálatból.

Prémium minőségű keresőoptimalizálás csakis Neked a saját témádban!

Linképítésbe kezdtünk

Pontosabban nem is mi, hanem sokkal inkább a Keresőben Első. Nem tagadom, hogy annyira azért nem értek a témához, mint ők. Sőt, kifejezetten nem az én asztalom az internet. Mindenesetre szeretek írni, és itt is ilyen munkáról van szó. A lényeg ilyenkor az, hogy a Google-ben minél előbb kell megjelenni, mert akkor sokkal több ember kattint az oldalunkra. Na igen, ehhez nyilvánvalóan kell legalább egy weboldal, ami szerencsére már rendben volt. Ezt átnézték mindenféle keresőoptimalizálási szempontok alapján, és utána kezdődhetett az a rész, ami engem a leginkább érdekelt.

Ezek a srácok viszont nagyon profin tudják, hogy mit kell tenniük az első Google-oldalhoz, vagy akár az első pár helyhez. Pár cikk megírásával és néhány adat átnézésével olyan eredményeket értek el számunkra, amiről eleinte álmodni sem mertünk. Mintha a cégünk berobbant volna a köztudatba. Hirtelen sokkal többen jöttek a problémáikkal hozzánk, mint azelőtt. Ez pedig azt jelenti, hogy sokkal több ember életét és vásárlását, energiahasználatát sikerült megkönnyítenünk. Ezért nagyon hálásak vagyunk már önmagában is. De hogy a folyamatos linképítéssel még ennél is jobb eredményeket érhetünk el, az már nagyszerű gondolat.

Reméljük, hogy a továbbiakban is tudunk velük együtt dolgozni, bár emiatt nem igazán aggódik senki szerintem. Ha valami miatt megszakad majd a kapcsolat, az biztosan valami külső tényező lesz, mert mi nem szeretnénk szerződést bontani. Mindenkinek ajánlom a csapatot, akinek hasonló népszerűségre van szüksége, vagy csak szeretné fenntartani a jelenlegi kedvező helyzetét. A Keresőben Első kizárólagosságot vállal, és van pénzvisszafizetési garanciája is, szóval ha valaki nem elégedett velük, még arra is van korrekt kezelési ajánlatuk.

Mindenkinek sok sikert, és vigyázzatok a villannyal, gázzal, vízzel.