Szigetelni fogjuk a házat, hogy energiát spóroljunk

Nemrég költöztünk be az első közös otthonunkba párommal, és mivel hamarosan kezdődik a téli időszak, el kell gondolkodnunk azon, hogy melyik fűtési módszer érné meg a legjobban. Most gázfűtés van beépítve a házba, de ezzel mindenképpen takarékoskodni kell majd, hiszen az árak az egekben járnak. Még az energiafogyasztók érdekképviseletébe is beléptünk, hátha itt kapunk valamiféle támogatást kezdőkként. Szerintem itt fel fogok tenni egy pár kérdést az elektromos fűtési rendszerekről is.

Természetesen azon vagyunk, hogy minél előbb teljesen szigeteljük a házat, és ezzel energiát spóroljunk meg. A párom ért az ilyen munkákhoz, ezért rá is bíztam, hogy keresse meg a legjobb megoldást. Egyébként is, még rengeteg apróbb felújítanivaló van a házban, amihez annyi apró alkatrészt kellene rendelnünk. De persze ez is csak stressz meg kiadások… Viszont a párom talált egy szuper oldalt, ahol elméletileg minden ilyen csavart és alkatrészt egy helyen lehet beszerezni, ráadásul elérhető áron. Az oldal neve csavarholding.hu, és én magam is meglepődtem azon, hogy mekkora választékot kínálnak, főleg csavarokból és építkezési kiegészítőkből.

Általában nem annyira köt le ez a téma, de mivel most ketten vagyunk, és egy új otthonról van szó, ezért próbálom én is kivenni a részemet a munkából. Érdekes volt beleásni magam ebbe az új világba, ami számomra eddig ismeretlen volt. A csavarholding.hu tényleg a legjobb oldalnak bizonyult azok közül, amiket eddig átnéztünk. Nagyon egyszerűen áttekinthető minden, és rögtön meg is találtam a szigetelés rögzítéshez szükséges kellékeket, melyeknek egy egész, külön oldalt szántak. Legyen szó akár homlokzat-, akár tetőszigetelésről, itt minden kiegészítőt megtalálsz egy helyen, rengetegféle méretben. A kiváló minőséget és a gyors szállítást pedig szintén garantálják! Természetesen szerszámok is kelleni fognak, mint például csavarhúzók, fúrószárak és mérőeszközök, ezeket pedig szintén innen fogjuk rendelni majd.

Már nagyon várom, hogy befejezzük a házunk szigetelését. Igaz, még csak a tervezésnél tartunk, és el sem kezdtük a munkálatokat, de hamarosan megrendeljük majd az építőanyagokat és az alkatrészeket. Az utóbbiakhoz pedig természetesen a csavarholding.hu lesz a választásunk, és ha megérkeznek a termékek, akkor mindenképpen írok majd róluk egy részletesebb bejegyzést is.