Takarítsuk meg saját energiánkat gyógytorna segítségével

A világunk az elektromos energiára épül. Ez egy annyira egyértelmű tény, hogy sokszor elfeledkezünk arról, hogy maga az elektromosság felfedezése mennyire egy friss dolog. Hihetetlen, hogy egyébként mennyire megváltoztatta azt, hogy miként tekintünk a világra és milyen eszközöket használunk. Elektromosság nélkül más lenne a fűtés, a világítás és még a főzés is. Erre pedig nagyon komolyan rádöbbentem azóta, hogy átváltottam gázról elektromosságra az egész lakásomban.

Az egyetlen baj ezzel tényleg csak az, hogy egy áramszünet során semmi nem fog működni. Tehát, a vizet nem tudom felmelegíteni és az elektromos klíma sem kapcsol majd be. Sajnos az emberi létezésben, ha felkészülünk az egyik problémára, mindig feljön valami új. Ettől függetlenül attól legalább többé már nem kell tartanom, hogy gázszivárgás lenne a lakásomban.

Egy másik égető gond az életemben emellett a hátfájás volt. Évek óta küszködtem már ezzel, de semmi nem változott, amíg nem találtam rá a Therapy4U oldalát. Ők teljesen új megvilágításba helyezték számomra azt, hogy mit is jelent a gyógytorna. Azt érdemes tudni rólam, hogy mikor középiskolás voltam, a gerincferdülésem miatt nem jártam rendes tornaórára. Helyette maradt a gyógytorna, amiről nem marat túl sok mély emlékem. Szóval mikor meghallottam a szót, nem gondoltam volna, hogy ilyen nagyszerű dolgot is jelenthet.

A gyógytorna manuálterápia keresésem kapcsán dobta fel őket a net. A Therapy4U felülete nagyszerű, mivel egy kezdő felhasználó is nagyon könnyen át fogja látni, hogy mi-merre van. Főleg azért, mert már a kezdőlapon el tudjuk érni a legfontosabb információkat. Nekem nagyon tetszett, hogy nem húzzák az időmet, hanem rögtön rátérnek a lényegre. Ennek kapcsán pedig megtudtam, hogy milyen a hozzáállásuk a gyógytornához.

Az egyik legfontosabb dolog számomra az volt, hogy már milyen régen dolgoznak a szakmában. Gyógyítás kapcsán nagyon meghatározó az, hogy az ember mennyi pácienssel foglalkozott már korábban. Hiszen minden egyes eset egyedi és mindegyikből tanulni lehet valamit. A 30 éves tapasztalat pedig azt jelentette, hogy biztosan megfelelő megoldást fognak kínálni az én problémámra is.

A Therapy4U emellett nem ígéri le nekünk a csillagokat sem. Tehát, már a kezdőlapon kijelentik, hogy a fő szakterületük az ortopédia és ezen belül nyújtanak majd segítséget nekünk. Elsőre furcsán hangozhat, hogy ennek örülök, pedig ha jobban belegondolunk, sokkal jobb az, ha az adott szakember egy témához ért nagyon mélyen, mintha mindegyikhez éppen hogy hozzá tud szólni.

gyógytorna manuálterápia

A gyógytorna manuálterápia kapcsán persze az is érdekelt, hogy mennyibe kerül egy ilyen kezelés. Szerencsére azonban ezt sem akarták elrejteni előlünk, mivel ha egyszerűen rákattintunk az „áraink” gombra, akkor rögtön meg is tekinthetjük. Hálás voltam az ilyen egyenességért, hiszen így tényleg nem fognak meglepetések érni minket.

Nagyszerű volt egyébként, hogy nem csak egy árkategóriából választhatunk. A tarifák attól függően drágulnak, hogy milyen tapasztalt az adott terapeuta. De attól sem kell félni, hogy egy olcsóbb gyógytorna manuálterápia sokkal kevesebbet nyújtana, mint a legdrágább. Hiszen mindenkit alapos válogatás után vettek csak be a Therapy4U csapatába.

Zárásnak már csak azt mesélném el, hogy milyen pozitív tapasztalataim voltak a konkrét gyógytorna manuálterápia kapcsán. Hamar kaptam időpontot és a kezelés teljesen személyre szabott volt. A közérzetem azóta teljesen megváltozott és nem kell folyamatosan hátfájástól szenvednem. Nagyon hálás vagyok, hogy léteznek még olyan megbízható cégek, mint a Therapy4U.